Ajankohtaista

KUUSAMON NÄYTTÄMÖN AJANKOHTAISIA KUULUMISIA

 

Tule viettimään pikkujoulua jouluruuan ja teatterin merkeissä. Nyt se onnistuu => Teatteripikkujoulut Kuusamo-opistolla

Kuusamon Näyttämö ry syyskokouksen antia

Torstaina 17.11.2022 pidetyssä Kuusamon Näyttämön sääntömääräisessä syyskokouksessa puheenjohtajaksi vuodelle 2023 valittiin Sakari Siikaluoma. Puheenjohtajan valinnan lisäksi kokouksessa valittiin johtokunta vuodelle 2023. 

Johtokunnasta erovuorossa olivat  Latva-Kurikka Elina, Ronkainen-Määttä Tiina, Koskela-Janhunen Tiina, Siikaluoma Sakari ja Siikaluoma Sinikka.

Uudelleen johtokuntaan valittiin Latva-Kurikka Elina, Koskela-Janhunen Tiina ja Siikaluoma Sinikka. Eksymä Mia, Savolainen Teresa, Siikaluoma Heikki, Tikkanen Esa ja Vilppola Riitta eivät olleet erovuorossa, joten he jatkavat johtokunnassa. Uusina jäseninä johtokuntaan valittiin Merja Siikaluoma ja Harri Laurila.

Vuoden 2022 vuoden Näyttämöläiseksi valittiin Mia Eksymä, joka on toiminut useissa näytelmäproduktioissa ansioituneesti tuottajana. Varsinkin viime kesän 506 ikkunaa- näytelmän tuotannosta hän selviytyi loistavasti.

 

Kuvassa Kuusamon Näyttämön sihteeri ja rahastonhoitaja Esa Tikkanen (vas.), Vuoden 2022 Näyttämöläinen Mia Eksymä ja Kuusamon Näyttämön väistyvä puheenjohtaja Harri Laurila.

Syyskokouksessa esiteltiin myös Kuusamon Näyttämön toimintasuunnitelma vuodelle 2023.

Henryn ja Alicen salaiset elämät- näytelmän esityksiä nähdään tämän vuoden  marras- joulukuussa ja näytelmän esitykset jatkuvat tammikuussa 2023 vielä yhdeksän esityksen verran 28.1.2023 saakka. Esitykset Kuusamo-opiston teatterisalissa.

Kesäteatterissa 2023, uudella katetulla kesäteatteriarenaalle Havutiellä, nähdään uusi Kalle Päätalon sota-ajan teksteihin perustuva näytelmä ja sen kantaesityksen ensi-ilta on heinäkuussa 2023. Näytelmän ohjaa ja sovittaa elokuvaohjaajanakin tunnettu Hannu Kahakorpi

Syksyproduktiona 2023 nähdään Mika Myllyahon näytelmä Paniikki. Rooleissa Janne Korva, Jani Rautianen ja Esa Tikkanen. Ohjaajana toimii Jaana Saarinen, tuottajana Mia Eksymä ja assistenttina Teresa Savolainen. Esitykset Kuusamo-opiston teatterisalissa ja ensi-ilta marraskuussa 2023.

Pienohjelmaryhmä (PORY)  jatkaa toimintaansa vuoden 2023 aikana. PORY valmistaa mm. pikkujouluohjelmaa, sketsejä ja pienoisnäytelmiä tms. pienohjelmia. Merja Siikaluoma toimii ryhmän vetäjänä ja ohjaajana. PORYn toiminnasta ja esitystarjonnasta voi pyytää lisätietoja sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.